EUX på HANSENBERG

EUX kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag og dermed det bedste fra 2 verdener

VÆLG UDDANNELSEN MED EUX

Vil du udfordres lidt ekstra og have kompetencer, der giver dig adgang til videregående uddannelser, så vælg uddannelsen med EUX.

Uddannelsens opbygning er på mange områder den samme som uddannelsen uden EUX, men med EUX har du flere fag på et højere niveau.

Hvad er EUX lige for noget?

EUX kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag og dermed det bedste fra 2 verdener.

Tager du en EUX, får du nemlig både svendebrev og generel studiekompetence på niveau med en 2-årig gymnasial uddannelse.

Uddannelsen stiller skarpt på dine evner og giver dig et godt afsæt til spændende job- og karrieremuligheder.

EUX

Hvis du fx vil være ingeniør, så er det en kæmpe fordel, at du også har en håndværkeruddannelse.

Som EUX-elev har du ikke valgfag på Grundforløb 1 og 2 ligesom på en erhvervsuddannelse. I stedet skal du gennemføre 6 grundfag på C-niveau.

Ellers består uddannelsens grundforløb af de samme fag som den almindelige erhvervsuddannelse. Det supplerer du med gymnasiale fag, som efterfølgende giver dig adgang til videregående uddannelser.

Hovedforløbet på EUX indeholder en større skriftlig opgave, et eksamensprojekt bestående af både erhvervsuddannelsesfag og gymnasiale fag samt valgfag.

Adgangskrav til EUX-uddannelsen på Grundforløb 1

Du skal mindst have 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse, og du skal være vurderet uddannelsesparat for at kunne søge om optagelse på uddannelsens EUX-forløb.

På Grundforløb 1 skal du bl.a. gennemføre og bestå følgende fag:

  • Dansk C
  • Engelsk C
  • Samfundsfag C

Adgangskrav til EUX-uddannelsen på Grundforløb 2

Du skal mindst have 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse, og du skal også på forhånd have bestået:

  • Dansk C
  • Engelsk C
  • Samfundsfag C

eux = adgang til videregående uddannelser.

EUX på HANSENBERG

Tag uddannelsen med EUX og få både gymnasiefag og svendebrev, så får du flere muligheder, og vejen står åben til en videregående uddannelse

 

Fra januar 2020 vil det også blive muligt at tage Grundforløb 2 på landmandsuddannelsen med EUX. Flere informationer følger.

Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden