Oplev uddannelsen

Mediegrafiker på HANSENBERG

Faciliteterne til mediegrafikeruddannelsen

Uddannelsen holder til på Vranderupvej 90 - som ligger ca. 9 km fra afdelingerne på Skovvangen og C.F. Tietgens Vej i Kolding.

Her ligger skolens mediehus - som nabo til den zoologiske have, og her er fred og ro til fordybelse.

Her kommer du til at arbejde på en iMac med Adobes kreative softwarepakke, som er næsten uundværlig, når du skal arbejde med grafisk design, videoredigering, webudvikling, fotografering, så du får nogle af de bedste rammer under din uddannelse til mediegrafiker. I løbet af grundforløbet skal du søge læreplads

Officielle tal viser, at HANSENBERG er den skole i landet, hvor mediegrafikerelever får flest 12-taller til svendeprøven. Ved svendeprøven kommer de eksterne censorer fra branchevirksomheder – og de er udpeget af Det faglige Udvalg. 

På adressen er der også en bistro, hvor du enten kan købe mad eller nyde din egen madpakke. 

Du kan evt. bo på vores skolehjem, som ligger på Skovvangen 26 og 30 – og på Bertram Knudsens Vej 39. Vi har plads til 359 elever. Der er busforbindelse fra C.F. Tietgens Vej til Vranderupvej 90 - med bus nr. 253, se mere på www.sydtrafik.dk.

EN UDDANNELSE PÅ FULDT TRYK

Mediegrafikerelev Michelle Schulz Thomsen er glad for, hun rykkede teltpælene op og skiftede skole, da hun fik sin drømmelæreplads. For selv om der har været en del, hun skulle nå at indhente, er hun vild med undervisningen og fællesskabet på skolen.

Det er fedt, at jeg konstant kan lære noget helt nyt og være kreativ. Det kan være udfordrende, men det er hammerfedt, og jeg elsker det”.

”Samtidig er der plads til masser af humor, og man får nogle tætte relationer til lærerne, som man ikke er bange for at gå til. Jeg føler mig nogle gange som ”frøken 1000 spørgsmål”, men jeg er slet ikke nervøs over at spørge igen og igen. I vores klasse ligger niveauet højt, og vi inspirerer hinanden. Det er en kædereaktion, hvor vi deler vores idéer og løfter hinanden”.

Frederik vandt DM i Skills 2022

Han er i lære ved Forsvaret på Ryes Kaserne i Fredericia, og blev i april 2022 kåret som Danmarks bedste mediegrafikerelev ved DM i Skills. 

Frederik har tidligere taget grundforløbet til fotograf i Viborg, og det var netop her, at han i forbindelse med en eksamensopgave havde udarbejdet en billedbog. Den flotte grafiske opsætning fik nogen på skolen i Viborg til at opfordre Frederik til at overveje, om han egentlig inderst inde i stedet ønskede at starte på mediegrafikeruddannelsen på HANSENBERG.

”Det tænkte jeg så over, men allerede efter tre timer ringede jeg og sagde, at det ville jeg gerne".                        

STUDIEMILJØ

HANSENBERG har skabt et spændende miljø for læring og personlig udvikling for dig, der ønsker at tage et svendebrev.

HANSENBERG har både adresse på Skovvangen og C.F. Tietgens Vej, som ligger nær Kolding Storcenter, men også på Vranderupvej lidt uden for Kolding. 


ELEV PÅ HANSENBERG

Som HANSENBERGer bliver du en del af en hverdag, hvor mennesker lærer, modnes og spiller sammen på kryds og tværs symboliseret i vores logo af en dynamisk treenighed:

Eleverne, skolen og virksomhederne.

Vi ønsker, at vores elever har det godt på skolen og lærer så meget som muligt. 

Vi er sikre på, at det er mere udfordrende, sjovere og lettere at lære, når man har det godt med sig selv og andre.

Vi tror på, at team med personlige og faglige kontakter kan være med til at gøre vores skolemiljø bedre.

skolens FACILITETER

Som elev på HANSENBERG har du mange muligheder, vi har fx et makerspace, XHOUSE, som ligger på C.F. Tietgens Vej, hvor der er maskiner som 3D printere, laserskærer, UR5 robot, LEGO EV3 robotter, samt et værksted til bearbejdning af træ, plast og metal. I forbindelse med undervisningen er der flere af uddannelserne, der bruger faciliteterne i XHOUSE.

Du kan evt. bo på vores skolehjem som ligger på Skovvangen 26 og 30 - og på Bertram Knudsens Vej 1. Vi har plads til 359 elever.

Da vores uddannelser ligger på 3 forskellige adresser, så får de forskellige uddannelser de mest optimale betingelser. 

Gården, hestestaldene og den zoologiske have ligger på Vranderupvej ude på landet (ca. 9 km fra skolens adresse på Skovvangen). På samme adresse ligger også et moderne mediehus, hvor mediegrafikerne holder til, samt uddannelserne webudvikler og data- og kommunikation.

Auto- og VVS-værkstederne på C.F. Tietgens Vej er moderniserede i 2016, mens HANSENBERG Tekniske Gymnasium boltrer sig på Skovvangen, hvor der i 2021 blev bygget ny idrætshal, topmoderne undervisningskøkken, undervisningsrestaurant samt nye fitnesslokaler. På samme adresse har frisørerne deres egen mega-salon, og tandklinikassistenterne har deres egen klinik.

NyhedsarkivBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden