Job på HANSENBERG

HANSENBERG er en moderne erhvervsskole med stort fokus på fællesskabet. ”Bliv dig selv” handler om at turde udfordre og blive den bedste udgave af sig selv.

HANSENBERGs medarbejdere er en vigtig del af livet på skolen. Vi styrker elevernes læring og motivation, bl.a. ved at integrere den digitale verden i den grundlæggende faglighed på vores uddannelser.

Samarbejde sker på tværs af skolen, ikke kun om driften af uddannelserne, men også om tværgående temaer som fx bæredygtighed. Teamarbejdet er derfor centralt, og vi forventer, at alle er fleksible og dygtige til at prioritere.

Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores elever, er HANSENBERG måske det næste vigtige skridt i din karriere?

Hos os bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab med 250 kolleger på 3 adresser i Kolding. Vi mødes i løbet af året til fællesmøder og julefrokost, og som medlem af personaleforeningen kan du deltage i forskellige arrangementer med både kolleger og familie. Der er også mulighed for at deltage i firmasport og bruge skolens fitnessfaciliteter.

  • Uopfordrede ansøgninger

    Vores ledige stillinger slås normalt op, og vi gør derfor sjældent brug af uopfordrede ansøgninger.

    Tidsbegrænsede stillinger (under 12 måneder) og timelærerstillinger besættes dog af og til uden annoncering. Du er derfor velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

    Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder, hvorefter den bliver slettet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få slettet din ansøgning tidligere.

Ledige stillingerBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden