Om HANSENBERG

Mission, vision, strategisk fokus og værdigrundlag

Navnet HANSENBERG har dybe rødder i skolens historie, det var nemlig borgerskolelærerne P. Hansen og Chresten Berg, der tog første skridt til teknisk skole ved at oprette en aftenskole for lærlinge inden for håndværk i 1854.

Hansen og Berg havde en drøm

At alle unge mennesker skulle have mulighed for at blive til noget

mission

Vi skaber lærelyst og giver studie- og erhvervskompetence

Hvert år vælger mere end 3.500 elever at uddanne sig på HANSENBERG i kortere eller længere uddannelsesforløb. Vi har fokus på den enkelte elevs læring, faglige indsigt og dannelse.

Bliv dig selv– er vores løfte til eleverne, og det løfte kan vi kun indfri ved at både elever, skole og erhvervsliv er i åben dialog og gør en fælles indsats. Vi gør vores yderste for, at den fælles indsats understøtter, at hver enkelt elev får den bedste uddannelse – uddannelse med fremtid.

 

VISION

Danmarks foretrukne skole på vores felt

Teknologierne og arbejdsmarkedets behov udvikler sig hastigt inden for vores uddannelses­­felt. Dette påvirker de krav til færdigheder, som eleverne bliver mødt med videre i uddannelsessystemet og i deres erhvervskarriere.

Vores mål er at sikre høj undervisningskvalitet og til stadighed at bevare skolens udviklingsevne. Derfor prioriterer vi faglig udvikling. Det gælder både inden for vores faglige områder og i forhold til vores måde at undervise eleverne på.

Vi vil imødekomme erhvervslivets og de videregående uddannelsers efterspørgsel på veluddannede elever fra HANSENBERG – også i fremtiden. Vi yder dermed vores bidrag til, at Danmark kan opretholde et højt fagligt niveau og konkurrenceevnen på et globalt marked.

 

strategisk fokus

Digitalisering

Bæredygtighed

Anvendt teknologi

Internationalisering

Vi arbejder med ovenstående fire strategiske fokusområder, som bidrager til, at vi kan leve op til vores mission – og nå vores vision.

 

Værdigrundlag

Vi er ordentlige
 Vi behandler hinanden med respekt, tager hensyn og stiller krav

 

Vi er modige
Vi viser handlekraft og tager ansvar, når vi møder nye opgaver og forandringer

 

Vi er nysgerrige
Vi fremmer lærelyst samt opsøger og giver feedback på rette sted

 

Vi er engagerede
Vi gør os umage, prioriterer og gør gerne en ekstra indsats

 

Værdierne beskriver de forventninger, vi har til hinanden på skolen, uanset om du er elev eller medarbejder. Vores daglige indsats og samarbejde hviler på skolens værdigrundlag.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden