Viktor har vundet Copper Skillet for konferencekokkeelever

2024

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Danmarks bedste konferencekokkeelev

Tillykke til Viktor Smidt

Viktor har vundet Copper Skillet for konferencekokkeelever

Hurra - i går vandt Viktor Smidt Copper Skillet for konferencekokkeelever - og det betyder også, at han går videre til europamesterskaberne i England til september.

Stort tillykke til Viktor og til hans læreplads Trinity i Fredericia,, som i dag var forbi skolen med lykønskninger og blomster til Viktor.

Ved Copper Skillet kåres Europas bedste kok og kokkeelev inden for hotelbranchen.Konkurrencen går ud på, at kokkene får en hemmelig kurv med indhold, som de ikke kender i forvejen, herefter får de 30 minutter til at lave en ret. Udover tidspresset har man, udover egne knive, kun meget få grundredskaber til sin rådighed.

Viktor vandt med en fyldt regnbueørrede med tempeh, brasede kartofler med smør og timian, gulerodsbånd med sauce og honning derudover flødereduktion lavet på rester af løg, gulerod og overskydende citronsaft samt sennep.

IACC Kokkekonkurrence er en af de ældste og mest prestigefyldte konkurrencer for konferencekokke, og i samme forbindelse kåres Danmarks bedste konferencekokkeelev.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden