To tjenerelever er i finalen

Ved DM i Skills

To tjenerelever er i finalen

En meget glad og rørt Lena bliver lykønsket af Yeslin og en stolt tjenerfaglærer fra HANSENBERG, Hanne Mikkelsen.

Fredag aften var nerverne uden på både kokke- og tjeneruniformerne.

Efter to indledende runder havde dommerne nemlig fundet frem til, hvilke elever der var videre til finalerne for henholdsvis tjener- og kokkeelever ved DM i Skills i Høng

Og to af de fem tjenerelever, der lørdag er med ved finalen, kommer fra HANSENBERG – nemlig Lena Hahn Atzen – der er i lære på Molskroen i Ebeltoft – og Margrethe Bendix Søjberg, som er i lære på Café Butler i Aabenraa.

”Jeg troede ikke på, at jeg ville nå med i finalen, så jeg er lidt i chok”, sagde en tydelig rørt Lena, da det stod klart, at hun var videre.

Fredag aften er menuen derfor helt fastlagt for Lena:

”Nu skal jeg lave noget repetition – især på det mundtlige – og notere de fejl, jeg skal have rettet op på, så jeg ikke laver dem igen”.

Da finalisterne blev kaldt op til scenen, var Margrethe Bendix Søjberg ikke til stede. Den dedikerede tjenerelev var nemlig kørt på arbejde på sin læreplads i Aabenraa, men vi glæder os så meget til at følge både Lena og Margrethe i finalen i morgen.

Trods meget flotte præstationer i de indledende runder missede tjenerelev Yeslin Kvorning og kokkeelev Jeppe Møller Bjerrisgaard fra henholdsvis Comwell Kolding og Bror Ditlev lige akkurat finalerne.

De er dog enige om, at de tager masser af erfaring med fra konkurrencen:

”Jeg kan godt se, at det var mere presset, end jeg havde forventet. Men jeg er egentlig tilfreds med det, jeg lavede. Det har stadig været en fed oplevelse, og jeg har udfordret mig selv”, siger Yeslin og tilføjer:

”Jeg er stolt af, at jeg har været i stand til at holde mine nerver i ro. Det er noget, jeg tager med mig”.

18-årige Jeppe hæfter sig ved, at han har fået masser af inspiration med sig fra konkurrencerne:

”Der er ting, jeg gerne ville have haft til at gå bedre, men det er ikke meget. Jeg har gjort mit bedste, leveret til tiden med produkter, jeg er nogenlunde tilfreds med”.

”Det har været fedt at være oppe imod nogen, som – føler jeg i hvert fald – er dygtigere end jeg. Det er meget inspirerende at se, hvad jeg kan arbejde hen imod”.

Flot, flot arbejde af både Lena, Margrethe, Yeslin og Jeppe.

 

Læs mere om skolens 6 deltagere og deres store indsats ved DM i Skills 2022:

 


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden