Nye karriereveje tegner sig

ved Prøv et fag

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Nye karriereveje tegner sig ved Prøv et fag

Elever i 8.-10. klasse kunne lørdag udforske en uddannelse efter eget valg på HANSENBERG. Det tilbud benyttede blandt andre Isabella Pedersen fra Askov sig af.

”For mig var det teknisk designer, der så mest spændende ud, og det er bare fedt at sidde her og tegne og designe”, sagde Isabella Pedersen, som havde sin mor, Jane Pedersen, med til Prøv et fag.

Aktiviteterne stod i kø, da HANSENBERG lørdag inviterede indenfor til Prøv et fag.

Denne gang var det elever i 8.-10. klasse, som havde mulighed for at udforske en af skolens mange uddannelser – og finde ud af, hvad den indebærer.

Det var netop derfor, at 14-årige Isabella Pedersen fra Askov havde meldt sig til arrangementet – og selv valgt at se nærmere på uddannelsen til teknisk designer.

”Jeg overvejer at læse til dyrlæge, men det er godt at være åben over for andre muligheder. Så jeg er her for at prøve noget nyt”, fortalte hun.

Inden valget faldt på teknisk designer, havde hun på HANSENBERGs hjemmeside undersøgt, hvad der kunne prøves af ved Prøv et fag. 

”For mig var det teknisk designer, der så mest spændende ud, og det er bare fedt at sidde her og tegne og designe”, sagde Isabella Pedersen.

Hvis du også har lyst til at få indblik i HANSENBERGs mange uddannelser, skolehjem og faciliteter, kan du sætte kryds i kalenderen lørdag den 28. januar 2023, hvor vi holder Åbent hus på alle vores adresser – herunder også på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

På landmandsuddannelsen var det nogle af deltagernes opgave at sørge for, at HANSENBERGs økologiske malkekøer kom ud på græs.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden