Ny uddannelsesleder på HANSENBERG

KIM BIRK FAST ER NY UDDANNELSESLEDER PÅ HANSENBERGS BRANCHESKOLE TEKNIA

Han får ansvaret for uddannelserne personvognsmekaniker, VVS'er, elektriker og datatekniker. 

Kim Birk Fast er 58 år og kommer fra en stilling som afdelingsleder på Rybners i Esbjerg.

Han er en garvet leder, der kender erhvervsuddannelserne efter flere år i branchen og har mange års erfaring med ledelse og uddannelse fra stillinger i Forsvaret, hos Falck og Vestas.

Fra arbejdet som afdelingsleder på Rybners har Kim også fået bred viden om den pædagogiske ledelsesopgave og indgående kendskab til målgruppen af unge.

Stærk sparringspartner

Kim Birk Fast er udlært svejser og har herudover bl.a. en pædagogisk grunduddannelse med overbygning som pædagogisk vejleder samt en diplomlederuddannelse i Human Resource Development.

Med Kim får faglærerne en stærk leder og sparringspartner, som har en oprigtig interesse i medarbejderne, elevernes læring og skolens ansvar for at uddanne flere kloge hænder til samfundet.

Det gode omdømme

Selv glæder han sig til at møde hele holdet og lære uddannelserne bedre at kende.

"Jeg møder ind til opgaven med stor optimisme. Som leder har jeg en tillidsbaseret tilgang og har gennem mange år erfaret, hvordan godt teamarbejde, ærlighed og gensidig tillid skaber gode resultater og godt arbejdsklima. Derved håber jeg, at vi i fællesskab får skabt de helt rette faglige og pædagogiske rammer, som sikrer undervisning af høj kvalitet, der ikke blot udfordrer og fastholder vores elever, men også giver flere lyst til at gå på HANSENBERG," siger Kim Birk Fast.

Hvordan omverdenen oplever skolen som uddannelsesinstitution har også den nye uddannelsesleders interesse. Et godt omdømme er et konkurrenceparameter, som tiltrækker både elever og mestre.

"De nye og moderne faciliteter, værksteder og maskiner, som mekaniker- og VVS-uddannelserne råder over, er på et niveau, vi kan være stolte af. Det vækker respekt ude i branchen, blandt de unge og på andre skoler," siger han.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden