Nu skal Syddanmarks bedste mekanikerlærlinge findes

Senere skal de dyste ved DM i Skills

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Regionsmesterskaberne i skills

Til januar er der DM i Skills 2018 i Herning. Forinden bliver der rundt omkring i landet holdt regionsmesterskaber, og på HANSENBERG mødes Region Syddanmarks bedste mekanikerelever.

Det er elever med helt styr på motorer, der fredag den 13. oktober finder deres plads på autoværkstedet på HANSENBERG i Kolding.

HANSENBERG er nemlig udpeget til at tilrettelægge og holde regionsmesterskaberne for mekanikerlærlinge i Region Syddanmark.

Ved mesterskaberne - der er forløber for selve Danmarksmesterskaberne - deltager mekanikerelever fra en lang række erhvervsskoler: Svendborg Erhvervsskole, Rybners, Syddansk Erhvervsskole Odense, Syddansk Erhvervsskole Vejle, EUC Syd og naturligvis HANSENBERG.

Hver deltagerskole kan stille med op til 2 elever - og en dommer pr. deltager.

Programmet for konkurrencerne begynder kl. 8.00 med instruktion af deltagere og dommere, hvorefter deltagerne skal løse forskellige opgaver. Klokken 16.00 er der præmieoverrækkelse og afslutning.

Regionsmesterskaberne foregår på HANSENBERG, C.F. Tietgens Vej 11, 6600 Kolding.

Der skal findes 2 vindere ved regionsmesterskaberne. De går videre til DM i Skills, der finder sted i MCH i Herning til januar.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden