Natasja er årets første EUX-student

2024

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Natasja er årets første EUX-student

 

Det var mandag formiddag en meget rørt Natasja Rask Gustafsson, som på HANSENBERG Tekniske Gymnasium fik årets første EUX-studenterhue på.

”Det er nervepirrende at være den første student her fra HANSENBERG i år. Det gik fint, men det var også meget stressende at være til eksamen, men sådan er det jo altid”, siger Natasja.

Natasjas to lillesøstre, Julie og Emilie Rask Gustafsson, stod klar til at sætte huen på plads, mens mor og far – Lene Rask Gustafsson og Anders Gustafsson – fulgte med på nærmeste hold.

Natasjas to lillesøstre, Julie og Emilie satte studenterhuen på Natasjas hoved.

I den sidste eksamen var hun oppe i teknikfaget proces, levnedsmiddel og sundhed.

”Jeg fik selv lov til at vælge, hvad jeg ville undersøge i mit eksamensprojekt, og jeg har lavet kombucha, som er en fermenteret te. Jeg skulle så optimere på smag og farve uden brug af tilsætningsmidler eller sukker”, forklarer Natasja, der er i lære som gastronom på Restaurant Admiralen.

Natasja skåler med sin far.

Studenten skulle efter den sidste eksamen ud at spise med familien, og så skal hun i den kommende weekend holde studentergilde.

Stort tillykke til Natasja med det flotte resultat – og held og lykke i den kommende tid til alle vores øvrige EUX- og HTX-elever.

Natasjas forældre og hendes søstre fejrer dagen med bobler.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden