Mød kendt kokkekoryfæ Jens Peter Kolbeck

Mød Jens Peter Kolbeck mandag den 20. maj

Alle interesserede har nu mulighed for at komme helt tæt på Jens Peter Kolbeck – den berømte kok, der har været med til at sætte Danmark på det gastronomiske verdenskort – når han til maj gæster HANSENBERG.

Han har gennem mange år været en af de helt store profiler på den gastronomiske stjernehimmel, hvor hans imponerende CV blandt meget andet tæller ansættelse på seks trestjernede Michelin-restauranter og som køkkenchef hos Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Og nu er der så opstået en hel unik mulighed for at møde Jens Peter Kolbeck. Mandag den 20. maj gæster han nemlig HANSENBERG. Det er faglærer Jan Flemming Sørensen, der har fået arrangementet op at stå, og han kender kokkekoryfæet særdeles godt.

”Jeg har stået i lære på Amalienborg Slot, så det er min gamle læremester, der kommer. Nu er han gået på pension og har skrevet en bog, ”De kalder ham Sølvræven”. Han vil gerne holde et foredrag på HANSENBERG om tilblivelsen af bogen – og om sin karriere”, forklarer Jan Flemming Sørensen.

Kokkekoryfæ Jens Peter Kolbeck har gennem mange år været en af de helt store profiler på den gastronomiske stjernehimmel.

Har noget på hjerte

For Jens Peter Kolbecks karriere spænder vidt. Over nogle af Frankrigs mest legendariske Michelin-restauranter til både deltager og træner ved verdens mest prestigefyldte gastronomikonkurrence, Bocuse d’Or. Han har været medforfatter på en stribe bøger – deriblandt ”Passion for Sønderjylland”.

Jens Peter Kolbeck er født i Sønderjylland – nærmere betegnet Aabenraa – og uddannet på Hotel Dagmar i Ribe. I en årrække var han forpagter af Schackenborg Slotskro i Møgeltønder, før han i 1988 åbnede Restaurant Christie’s i Tønder.

Under besøget på HANSENBERG tager han udgangspunkt i ”De kalder ham Sølvræven”, som er en fortælling om vejen til de bonede gulve på Amalienborg. En vej, der har gjort Jens Peter Kolbeck til en af Danmarks dygtigste kokke gennem tiderne.

”Jens Peter Kolbeck er meget, meget respekteret på verdensplan, og han har noget på hjerte. Foredraget er for HANSENBERGs kokke- og tjenerelever – og for alle andre interesserede”, siger Jan Flemming Sørensen og tilføjer:

”Deltagerne får en stor bid dansk gastronomihistorie med sig, for Jens Peter Kolbeck er en af de personligheder, der har haft størst indflydelse på gastronomien i Danmark. Vi rider fortsat på en gastronomisk bølge – og vil man vide, hvordan vi er nået dertil, er det her et meget interessant foredrag”.

Først til mølle

Det er gratis at deltage i arrangementet, der finder sted mandag den 20. maj kl. 14.00-16.00 i HANSENBERGs bistro på Skovvangen 28 i Kolding.

Alle er velkomne, men der bliver rift om pladserne. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet, så skynd dig. Du kan melde dig til ved at ringe til HANSENBERG på telefon 7932 0100.

Efter foredraget vil der være mulighed for at købe et personligt signeret eksemplar af bogen “De kalder ham Sølvræven“.

  • Er du interesseret i uddannelsen til gastronom/kok - læs mere her


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden