Jeg har altid arbejdet med heste - men vil gerne være fagmand

Mød beslagsmedeelev Arnar Logi

Arnar Logi kommer fra Island. Han er i lære som beslagsmed og tager skoleforløbet på Organia, HANSENBERGs brancheskole lidt uden for Kolding.

Hvorfor har du valgt uddannelsen?

Jeg elsker heste. Simpelthen. Jeg kommer fra Island, hvor alle har heste. Jeg har altid selv arbejdet med heste, men jeg vil gerne være fagmand.

 

Hvad synes du om at være elev på HANSENBERG?

Jeg har været i gang med uddannelsen til beslagsmed i Taastrup i 3 år, men nu er uddannelsen flyttet til HANSENBERG. Vi er her på skolen 14 dage ad gangen, og forløbet er godt og meget struktureret.

Vi får besked i god tid om, hvornår vi skal på skole, så vi kan planlægge skoleforløbene med mester. Vi ved altid, hvornår vi skal på skole. Det er vigtigt at vide, fordi man jo som elev indgår i arbejdsplanen hos mester.

Jeg er i lære hos Storsmeden i Haslev på Sydsjælland, og uddannelsen har altid foregået tæt på, hvor jeg bor. Nu skal jeg bo på skolehjem, når jeg er på skole, og det er fedt at prøve.

Det er også godt, at vi her på HANSENBERG har samme lærer hele vejen igennem. Det er helt klart en fordel.

 

Hvad er det bedste ved faget?

Det bedste ved at være beslagsmed er, at jeg kan forene min interesse for heste med mit hverdagsjob. Mit job er også min hobby.

 

Hvad skal man overveje, før man går i gang med at blive beslagsmed?

Man skal i hvert fald være vild med heste – og tålmodig i det hele taget – for at være beslagsmed.  

 

Hvad er din plan for fremtiden?

I august 2018 er jeg færdiguddannet beslagsmed. Jeg håber, jeg til den tid kan fortsætte med at arbejde hos min læremester.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden