HANSENBERG får ny direktør

Morten Kaj Hansen er ny direktør for erhvervsskolen HANSENBERG

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på 38-årige Morten Kaj Hansen som ny direktør for HANSENBERG. Han tiltræder den 1. november 2016.

Morten Kaj Hansen kommer fra en stilling som uddannelsesleder på VUC Syd. Han afløser Birger Hørning, som har valgt at trække sig tilbage efter 22 år på posten.

Stort netværk

Ifølge bestyrelsesformand Jørgen Jakobsen er Morten Kaj Hansen med sin erfaring, baggrund og netværk den rette til at løfte HANSENBERG ind i fremtiden.

"Det var et bredt og meget kvalificeret ansøgerfelt, men Morten stak tydeligt ud på den positive måde. Han er en fagligt dygtig og handlekraftig leder med et stort netværk, som HANSENBERG vil få stor glæde af," siger Jørgen Jakobsen.

Direktør i øjenhøjde

Bestyrelsesformanden fremhæver foruden de faglige kompetencer, at Morten Kaj Hansen har til hensigt at være en direktør i øjenhøjde.

"Han har evnen til at åbne døre for HANSENBERG, men han ser også mulighederne i mennesket – den enkelte elev og den enkelte medarbejder. Jeg er sikker på, at Morten vil fungere rigtig godt i samspillet med både erhvervslivet, medarbejdere, elever og forældre," siger Jørgen Jakobsen.

Attraktiv uddannelsesinstitution

Morten Kaj Hansen glæder sig til at lære erhvervsuddannelserne og det tekniske gymnasium rigtigt at kende og arbejde for erhvervsskolens videre udvikling.

"HANSENBERG er en veldrevet institution, og jeg ser det som min væsentligste opgave at øge tilliden og kendskabet til skolen som en attraktiv uddannelsesinstitution og arbejdsplads," siger Morten Kaj Hansen.

Flere kloge hænder

Ifølge den nye direktør vil det især ske gennem gode samarbejdsrelationer til virksom­hed­erne og ved at række hånden ud til Koldings øvrige uddannelsesinstitutioner.

"Sammen står vi stærkere i de fælles bestræbelser på at gøre Kolding til syddansker­nes foretrukne studieby. Unge med en erhvervsuddannelse eller en teknisk studenter­eksamen er en central drivkraft i fremtidens vækst og udvikling i hele Danmark, og jeg vil gøre mit til, at byen kan tiltrække og uddanne flere kloge hænder," siger Morten Kaj Hansen. 

Fakta om Morten Kaj Hansen

Morten Kaj Hansen bor til daglig i Vamdrup med hustruen Britt og deres 2 børn. Han har også en datter på 16 år, som bor i Haderslev og går på Kolding Gymnasium.

Morten Kaj Hansen har en master i offentlig ledelse. Derudover har han 15 års erfaring med institutionsdrift fra flere stillinger i kommuner og regioner, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med økonomi, udbud og anvendelse af ny teknologi på et arbejds­marked, der er under konstant forandring og stiller nye krav til kvalifikationer hos fremtidens faglærte.

Senest som uddannelsesleder på VUC Syd har Morten Kaj Hansen haft ansvaret for den 2-årige HF og HF-enkeltfag. Her har han været helt tæt på det politiske arbejde og samarbejdet med UU-centre og andre uddannelsesinstitutioner.

Samtidig har han deltaget i mange netværk og projekter med afsæt i erhvervsuddan­nelserne i Kolding Kommune, fx talentarbejde i Skills-sammenhæng. Han har også siddet med i en lang række styregrupper med fokus på innovative løsninger, som kan forberede erhvervslivet på den teknologiske udvikling.

Om HANSENBERG

HANSENBERG er en moderne erhvervsskole med stort fokus på faglighed, fællesskab og fremtid. Skolen danner rammen om 5 brancheskoler: Teknia, Vitia, Organia og Designia udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser, og HANSENBERG GYMNASIUM er et teknisk gymnasium.

Skolen udbyder også 10. klasse, specialer og virksomhedstilpassede kurser.

Omkring 300 ansatte arbejder dagligt sammen om at give elever og kursister en tidssvarende og fremtidsorienteret undervisning. Der er utallige muligheder for at udvide sin horisont og kvalificere sig til de stadig stigende krav fra arbejdsmarkedet.

Håndværk, service, kommunikation, teknik og “grønne” fag er en del af skolens udbud.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden