Godt kørende grundforløb

Eleverne skal bygge 'HB-karts'

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Godt kørende grundforløb

Lige om lidt er det sommerferie for både elever og medarbejdere ved HANSENBERG.

Men forinden har vores faglærere i den grad lagt sig i selen for at sikre en rigtig god uddannelsesstart for de elever, der begynder på grundforløbene til august

 

For eksempel har Peter Winther Friis og Martin Nielsen Bonde – der er faglærere på henholdsvis personvognsmekaniker- og smedeuddannelsen – her før ferien haft travlt med at designe og bygge rammer til 15 såkaldte HB-karts. Ikke at forveksle med almindelige gokarts.

Det bliver så op til eleverne på grundforløbene Bæredygtigt håndværk samt Energi og teknik at arbejde videre med rammerne i små grupper:

”De skal selv samle den, style den og sætte motor på. Så slutter vi hele forløbet af med en Race Day og hygge for alle. Det er et gruppeprojekt, hvor man som hold skal få alt til at køre – og nå det hele inden det store løb”, fortæller Martin Nielsen Bonde.

Både han og Peter Winther Friis glæder sig til at få et nyt kuld elever ind på HANSENBERG – og det samme gør uddannelsesleder Mikkel Jensen Klingsten:

”Vi har nogle fantastiske uddannelser, og der er stor efterspørgsel på vores elever. Der er flere lærepladser end elever, så mange skriver under på en kontrakt allerede på Grundforløb 1 – og så får de altså også løn”.

”Blandt unge er smedefaget måske ikke så eksponeret, som mange andre uddannelser er. Men at være smed er så meget andet end at stå ved en ambolt hele dagen. Der er rigtig meget teknologi i faget”.

 

Rigtig god sommerferie til alle – og vi glæder os til at møde alle nye som ”gamle” elever på skolen til august.

 


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden