Frisørelever i glædestårer - og flot hår på catwalken

Årets elevteam2018

Marie Lunden og Rasmine Hansen, der begge er i lære i Haderslev, vandt mandag den prestigefyldte konkurrence Årets elevteam på HANSENBERG.

Det var to lykkelige og talentfulde elever, der mandag aften kunne lade sig hylde på catwalken.

Marie Lunden og Rasmine Hansen vandt nemlig La Grande Finale, da i alt 20 elever dystede om at blive HANSENBERGs dygtigste frisørelever.

”Vi har bare kastet os ud i at lave det, vi syntes, var fedt – og det gav pote. Og er du sindssyg, hvor er vi glade”, sagde Rasmine Hansen, da sejren var i hus.

Makkerparrets tema i finalen var ”Horror zombie”. Siden august har de sammen med de øvrige deltagende elever mødtes til flere træningsaftener i HANSENBERGs frisørsalon. Her har skolens egne faglærere samt gæstelærere stået til rådighed, og elevernes indsats er hver gang blevet vurderet.

Det har derfor været en lang og givende proces at nå til finalen.

Årets elevteam 2018 blev Rasmine Hansen og Marie Lunden (bagerst). De imponerede med deres kreativitet og faglighed i finalen.

Glemte frygten

Marie Lunden havde da også store glædestårer i øjnene, da hun stod med trofæet i hænderne. Det var der en helt særlig grund til:

”Jeg træner altid rigtig hårdt, men får angst, når jeg skal til prøver. Men det gjorde jeg ikke i dag. Det kan jeg bruge til meget. Det at vide, at jeg godt kan, er sådan en sejr for mig”.

Marie Lunden og Rasmine Hansen er i lære hos henholdsvis L.A. Hair Company i Haderslev og Klip & Krøl – også i Haderslev. De skal begge til svendeprøve til april næste år, og de er ikke i tvivl om, at de ved svendeprøven kan bruge deres erfaringer fra Årets elevteam til meget.

Disciplinerne ved La Grande Finale var trendklip på damemodel, engelsk stilklip på herremodel, langthårsfrisering og bombage på øvelseshoved.

Finalen sluttede med et show på catwalken, hvor hvert team præsenterede de modeller, de på finaledagen havde arbejdet med.

Hvert team skulle på catwalken præsentere de modeller, de havde arbejdet med hele dagen.

Frisørelevers Satsning bar frugt

Og i frisørsalonen var der hele dagen masser af aktivitet, da idéer på papir skulle klippes til i virkelighedens verden. Hvert team havde selv valgt et specifikt tema til finalen.

Cille Mikkelsen havde sammen med sin makker, Peter Holt, satset på temaet ”Coachella”, som er en årlig musik- og kunstfestival, der finder sted i Californien.

”Vi har valgt at satse lidt – blandt andet for at udfordre os selv. Det er knald eller fald, for det er ikke alle, der kender til Coachella. Vi kan godt lide bohemestilen, og den kan udtrykkes på forskellige måder”, forklarede Cille Mikkelsen.

Satsningen bar frugt, for Cille Mikkelsen og Peter Holt fik en flot andenplads – og vandt kategorien ”Bedste catwalk” – mens Alexandra Petersen og Pernille B. Hoeck samlet set blev nummer tre.

 


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden