Fitnessuddannelse sætter fuld kraft på karrieren

Der er stadig ledige pladser på flere uddannelser

Vejen til drømmejobbet - 1

Mulighederne er mange, når du tager fitnessuddannelsen på HANSENBERG, og til sommer bliver uddannelsen endnu mere specialiseret.

Den gode træningsoplevelse i fitnesscentret er ingen selvfølge. Den kræver blandt andet en veluddannet fysisk træner, der er klædt på til at være på kundens hold.

På HANSENBERG har man gennem en årrække uddannet dygtige fitnessinstruktører og personlige trænere, der har de helt rigtige kompetencer til at rådgive, motivere og lægge træningsprogrammer for kunder.

”Jobbet som fitnessinstruktør er meget varieret, og instruktørerne skal forstå kundernes behov, hjælpe dem med at sætte mål – og med at nå de mål. Vores uddannelse er statsanerkendt, og vores elever får nogle kompetencer, der stikker dybere – eksempelvis inden for anatomi og kost – så de kan give den helt rette vejledning ude i centrene,” siger skolechef ved Vitia på HANSENBERG Kirsten Grosen Poulsen.

Helt nye muligheder

Til januar er der uddannelsesstart på Grundforløb 2 på HANSENBERG, og forløbet varer 20 uger. Fra august 2018 vil uddannelsens hovedforløb desuden give dig mulighed for at fordybe dig endnu mere i det træningsfaglige med flere fag inden for periodisering, coachingteknik og specielle målgrupper. Du kan desuden vælge at uddanne dig mere inden for centeradministration og drift.

”Der er brug for højtuddannede instruktører, som kan højne kvaliteten af den fysiske træning. Derudover er der mange mennesker tilknyttet fitnesscentrene, og centeradministration fylder rigtig meget. Derfor er det ekstremt vigtigt, at man kan har styr på det, så man kan varetage personaleadministrationen,” fortæller Kirsten Grosen Poulsen.

”Den nye uddannelse medfører, at eleverne gør deres kompetencer både bredere og mere brugbare. Fitnesscentre skal kunne tiltrække og fastholde kunder. Jo højere uddannelsesniveauet blandt medarbejderne er, jo bedre”.

Fedt at hjælpe klienter

Blandt de mange elever, der allerede har taget fitnessuddannelsen på HANSENBERG, er Camila Yazmin Fischer. Hun er oprindeligt uddannet pædagog, men tog et karrierespring, da muligheden bød sig.

”Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, og så er kroppen rigtig spændende. Niveauet på uddannelsen på HANSENBERG er rigtig højt – og lærerne er dygtige. De krav, der stilles til os, er passende, så man kan udvikle sig. Vi kommer i dybden med tingene”, fortæller Camila Yazmin Fischer.

Hun valgte personlig træner fagene i sin uddannelse, og i dag arbejder hun både som holdinstruktør i Fitness 1 i Kolding – hvor hun også var elev – og som selvstændig, personlig træner.

 Camila Yazmin Fischer, tidligere eleve, nu holdinstruktør Fitness 1, Kolding 

 

"På sigt vil jeg selvfølgelig gerne have, at mit eget firma bliver større, så jeg kan hjælpe endnu flere kunder med at få det godt med sig selv. For det bedste ved faget er at se den udvikling, kunder går igennem, når de opdager, hvor stærke de er – eller for eksempel ikke længere har smerter. Det fedeste er at kunne hjælpe dem på den måde".

Fakta om fitnessuddannelsen

  • Fitnessuddannelsen er en vekseluddannelse, så du får mulighed for at afprøve den viden, du får på skolen, i praksis i et fitnesscenter.
  • Uddannelsen er statsstøttet og dermed gratis.
  • Du får løn under hele din uddannelse.
  • Du kan kombinere fitnessuddannelsen med et udlandsophold og få en læreplads uden for Danmark.
  • Uddannelsen er den længste fitnessuddannelse på markedet.
  • Uddannelsen kan give dig kompetencer til både at arbejde med personlig træning og centeradministration
  • Uddannelsen kan bruges som springbræt og kan indgå i en kvote 2 ansøgning, hvis du vil læse videre.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden