Fælles tiltag skal hjælpe flere unge i uddannelse

Grundforløb plus

Hvordan ser din fremtid ud?

Overvejer du at starte på en uddannelse inden for fx gastronomi, teknologi, kommunikation eller noget helt fjerde?

Er du mellem 18 og 28 år, kan du i løbet af 10 uger prøve flere forskellige uddannelser og få kvalifikationer, der kan hjælpe dig videre til at starte på en uddannelse, som lige er dig.

På Grundforløb plus har du mulighed for at finde din rette hylde. Du kan nemlig prøve faget af på skolen, og der er også mulighed for at komme i praktik i en virksomhed.

Første forløb starter op allerede den 14. april – og der er ansøgningsfrist den 30. marts.

Morten K. Hansen, direktør HANSENBERG

”Vi ser frem til, at alle unge får mulighed for at tage en uddannelse. De, der af forskellige årsager ikke har fået taget hul på en uddannelse, kan nu i løbet af 10 uger få vejledning, opkvalificering og introduktion til flere fag, så de kan gå videre og få et svendebrev”, forklarer direktør på HANSENBERG Morten Kaj Hansen og tilføjer:

”I Trekantområdet har vi en lang række virksomheder, som mangler arbejdskraft, og inden for flere brancher er der et særligt stort behov for øget beskæftigelse. Det gælder både inden for SOSU-området, de merkantile uddannelser og tekniske uddannelser. Eksempelvis er der et markant behov for flere faglærte inden for HORESTAs brancheområde”.

 

 

Uddannelsestilbuddet er et samarbejde mellem HANSENBERG, IBC, Social- og Sundhedsskolen, FGU samt Kolding Kommunes ungecenter.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden