Ditte Marie sætter gæsterne i centrum

DM i Skills 16.-18. januar 2020

Tjenerfaget fylder meget i Ditte Marie Helledi Ulrichs verden, og hun brænder for at give gæsterne en god oplevelse, når de er ude at spise.

Torsdag er førstedagen ved DM i Skills 2020 i Bella Center Copenhagen.

Tjenerelev Ditte Marie Helledi Ulrich må dog væbne sig med tålmodighed, for hendes indledende runde går først i gang fredag.

”Jeg er spændt og meget nervøs. Kan jeg nå det hele, og er jeg god nok til at kunne følge med de andre? Men det er en god udfordring og oplevelse. Og før var jeg meget bange – og glædede mig lidt. Nu glæder jeg mig bare helt vildt – og er ikke så bange”, siger hun.

DM i Skills 2020 tjener Ditte Marie

Ditte Marie Helledi Ulrich har brugt lang tid på at træne frugtudskæring op til DM i Skills.

Træner sammen

”De andre”, som Ditte Marie Helledi Ulrich henviser til, er ni dygtige tjenerelever – deriblandt også Marc Thejl Hansen og Martin Laursen fra HANSENBERG. Men de tre talenter har trænet sammen på skolen op til DM i Skills:

”Vi hjælper hinanden mere, end vi er konkurrenter. Det er først, når vi går i gang, at vi bliver konkurrenter. Marc var med sidste år, og det har været en hjælp. Han har taget os lidt i hånden”.

Ditte Marie Helledi Ulrich har dog også i den grad taget hånd om sin egen træning i fritiden:

”Jeg øver meget derhjemme – især frugtudskæring, for det er den disciplin, jeg ser mindst frem til. Så der er mange gentagelser, og jeg spiser rigtig meget appelsin for tiden”.

På HANSENBERG har faglærer Hanne Mikkelsen stået for træningen af de tre tjenertalenter, der deltager ved DM i Skills: Martin Laursen, Ditte Marie Helledi Ulrich og Marc Thejl Hansen.

Masser af opbakning

Og på lærepladsen – Restaurant Oven Vande ved Volden i Fredericia – er der blevet trænet, trænet og trænet:

”De er meget stolte, og de kommer med en masse gode råd. De sørger for, at jeg har de midler og den tid, jeg skal bruge for at øve. Det er dejligt, at de bakker sådan op. Jeg flamberer og skærer ost ud foran gæsterne, og det er helt klart en fordel forud for DM i Skills”.

Mens frugtudskæring altså ikke Ditte Marie Helledi Ulrich favoritdisciplin, er der især en ting, som hun er meget glad for:

”Service er favoritten. Jeg elsker at være ude blandt gæsterne og give dem en god oplevelse. Det er sådan en god følelse, når man kan se, at de bliver glade. Jeg får et kick ud at se, at folk sætter pris på, at man giver sig god tid. I sin tid var jeg i brobygning på HANSENBERG som tjener, og det var bare fedt – og det var en af grundene til, at jeg valgte tjenerfaget”.

Efter DM i Skills fortsætter træningen for Ditte Marie Helledi Ulrich, for til marts deltager hun i DM for tjenerelever i Herning.  


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden