Channe er vild med hele oplevelsen

DM i Skills den 16-18. januar 2020

Interessen for mediegrafikerfaget har Channe Skjøth haft, siden hun gik i 6. klasse. Nu skal hun dyste om DM-titlen

Det kom som noget af en overraskelse for mediegrafikerelev på HANSENBERG Channe Skjøth, da hun fandt ud af, at hun havde sikret sig en af de eftertragtede pladser ved DM i Skills 2020.

”Jeg var ret chokeret. Det skulle lige gå op for mig, at nogen har taget mig i betragtning til det her – og er glad for det arbejde, jeg laver. Og så var det bare ren lykkefølelse, og jeg var helt oppe at køre”, mindes Channe Skjøth.

DM i Skills finder sted i dagene 16.-18. januar i Bella Center Copenhagen. Channe Skjøth skal i konkurrence samtlige tre dage, og hun er helt klar over, at deltagerne ikke har ret lang tid til at løse hver opgave:

”Jeg har brugt rigtig meget af min fritid på træning. Jeg har lavet nogle øvelsesopgaver og prøvet at tage tid på det, så jeg får en fornemmelse af, hvordan det går. Jeg er vant til altid at gennemgå tingene en ekstra gang, men under konkurrencen må man bare stole på, at man har gjort det godt nok i første forsøg”.

Channe har brugt megen af sin fritid på træning op til DM i Skills.

Opbakning i særklasse

Den 20-årige mediegrafikerelev fra Gram er i lære hos FGU Sønderjylland i Haderslev, hvor arbejdsopgaverne er meget varierede. Hun løser blandt andet opgaver for en række kunder og laver grafisk arbejde for FGU Sønderjylland. Og opbakningen fra lærepladsen er stor, fortæller Channe Skjøth:

”De var også helt oppe at køre, da vi fandt ud af, at jeg skulle til DM i Skills. Alle er så positive og vil bakke op om det. Det varmer om hjertet”.

Channe er glad for den store opbakning, hun får fra lærepladsen.

Lidt som juleaften

DM-deltageren fra HANSENBERG har siden hun gik i 6. klasse vidst, at hun ville være mediegrafiker, og passionen for faget fik næring, når Channe Skjøth klikkede på forskellige reklamer på nettet:

”Nogle gange har jeg tænkt, at det kan gøres bedre – det kan JEG gøre bedre. Og så kom interessen bare stille og roligt. Det er den fedeste branche, og jeg er åben for alle grafiske opgaver, for jeg elsker det hele”.

”Det bedste ved faget er nemlig variationen. Hver opgave har noget nyt i sig. Man kan møde en masse krav fra kunden og skal så forsøge at få deres drøm gjort til virkelighed. Det er lidt som juleaften, når det lykkes – og det er helt fantastisk”.

Channe Skjøth glæder sig naturligvis til at komme i gang med konkurrencen:

”Selvfølgelig håber jeg på det bedste – og jeg gør mit bedste. Jeg tager med for at få en sejr ud af det – ellers kan det ikke betale sig at stille op. Men hele oplevelsen her op til DM i Skills har været fantastisk. Så selv hvis jeg bliver sidst, vil jeg se tilbage på det hele med et smil”.

”Jeg glæder mig til det hele. Bare det at skulle ud, hvor der kommer så mange besøgende, er stort. Man får også meget at gøre med de andre deltagere, og det bliver godt at få nogle oplevelser sammen med andre grafikere”.

På HANSENBERG er det faglærerne Jørn A. Hansen og Brian Dupont, der har stået for træningen, og de er også med i Bella Center Copenhagen.

Her er det faglærer Jørn A. Hansen, som træner med Channe.


Pressekontakt

For mere information kontakt

Journalist og presseansvarlig
Anne Louise Mikkelsen

alm@hansenberg.dk
Direkte 7932 0583Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden