Brev fra 2 elever, mens de var i praktik i udlandet

Oplæringsophold i udlandet

Brev fra 2 elever, mens de var i praktik i udlandet

En lille hilsen fra Aviaaja og Camilla, der begge er veterinærsygeplejerskeelever. Da de skrev brevet, var de i praktik på Larvik Smådyrsklinik i Norge

Vi har nu været her i 1 måned og 4 dage, og vi har allerede lært SÅ MEGET! Mere end forventet, i hvert fald fra min side – og det føles, som om vi har været her i mange måneder.

Vores kollegaer er de flinkeste mennesker, man nogensinde kan få lov til at arbejde med. De har taget så godt imod os, og vi får lov til (næsten) alt, hvad vi vil.

Rigtig meget ansvar

Vi har rigtig meget ansvar her på klinikken, da vi har en, der går sygemeldt lige nu.

Vi er med under operationer til at holde øje med pulsen, gør klar før og efter operationer, tager imod og hjælper kunderne så meget vi kan, tager imod telefonopkald og sætter timer op og meget mere.

Vi har sågar fået lov til selv at tage kloklip-konsultationer, og i går fik jeg selv lov til at fjerne tandsten på en hund, uden jeg blev kigget over skulderen. Det var virkelig et selvtillids-boost! 

I løbet af denne måned har vi også lært at lægge venekateter, give vacciner, og se i mikroskop efter forskelligt. Samtidig står vi for at centrifugere blodprøver, og tage serum ud, som skal sendes videre til undersøgelse.

Vi bestiller sendinger til noget, der hedder IDEXX og pakker prøverne. Vi får lov til at rense hunde og kattes ører for øremider og andet snask, vaske sår, hvis en kat har været oppe at slås, og tager os af de kære dyr, efter de har været i narkose! 

Så vi har det veldig bra :-)

 

Så som du nok kan forstå, har vi det begge rigtig godt og glæder os hver dag til at komme på arbejde.

Dog er det norske sprog ikke altid lige let at forstå, især ikke i telefonen ha ha. Men mon ikke det kommer med tiden? Det håber vi!

 

Med venlig hilsen

Camilla og AviaajaBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden