Veterinærsygeplejerske

Informationer til mester

Veterinærsygeplejerske

HANSENBERGs mål er at skabe trivsel og professionelle kompetencer for jeres virksomhed, og at hjælpe elever og virksomheder med at få samarbejdet om en læreplads til at gå op i en højere enhed.

Herunder har vi samlet nogle særlige informationer, der er relevante inden for jeres fag, når I har en elev/lærling, mens de øvrige informationer ligger under menuen her på siden. 

Find informationerne her, eller spørg virksomhedskonsulenten.

Vi byder alle spørgsmål velkomne

Virksomhedskonsulent

Uddannelserne dyrepasser og veterinærsygeplejerske

Kamilla Fyrstman

Kamilla har mobilnummer: 2048 8289

  • Kamilla Fyrstman

    Skoleoplæringscenter
    Virksomhedskonsulent
    Tlf. +4579320501
    kfy@hansenberg.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig veterinærsygeplejerskernes nyhedsmail her

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE ANNE FOGED PEDERSEN var en af de bedste i sit fag og blev belønnet med HANSENBERG-medaljen

” Faget er så alsidigt, og det er bare super udfordrende og spændende. Man er involveret i alt muligt – operationer, udredninger, laboratoriearbejde og så videre. Man føler, man har gjort en forskel for de dyr, man har haft i hænderne i løbet af dagen”, fortæller Anne.

Under sin uddannelse har hun haft elevpladser tre steder. Hun startede i Norge, fandt så en elevplads i Danmark – og tog herefter sin restpraktik i Dyrlægehuset Kolding, fordi hun fik fast ansættelse.

”Min plads i Norge var helt fantastisk. Men når man er ”gammel dame”, kan det være træls at være langt fra alt og alle, så jeg ville gerne hjem. På min anden elevplads var de fagligt super dygtige, og endelig er Dyrlægehuset Kolding en fantastisk arbejdsplads med virkelig kompetente og skønne kolleger, så jeg har været meget heldig”, forklarer hun og tilføjer:

”På lærepladserne har de gerne villet lære fra sig, og på HANSENBERG har lærerne været både dygtige og engagerede. Hvis man vil, kan man virkelig lære meget under sin uddannelse”.

NyhedsarkivBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden