Realkompetencevurdering

Få papir på det du kan med en kompetencevurdering

Realkompetencevurdering - RKV

En kompetencevurdering er for dig, som har arbejdet som ufaglært inden for et fag og fået relevante erhvervskompetencer. nu har du et ønske om at tage en erhvervsuddannelse eller kvalificere dig via arbejdsmarkedsuddannelse. Du ønsker at få vurderet, om de kompetencer, du har, kan afkorte din uddannelse/efteruddannelse.

Medbring dokumentation for erhvervserfaring, fx udtalelser fra arbejdsgivere, der bekræfter, hvad du har beskæftiget dig med, efteruddannelsesbeviser, fx AMU-beviser, fritidsbeskæftigelse, tidligere uddannelser – og hvad du finder relevant.

Fakta

Kursussted

HANSENBERG,
C.F. Tietgens Vej 11,
6000 Kolding

Tilmeldingsfrist

Løbende

Startdato

Afholdes løbende efter behov.

 

Varighed

½ dag

Deltagerpris

Kr. 0

For ledige gælder, at du skal fortælle din jobrådgiver, at du ønsker en realkompetencevurdering

 

Undervisningsform

Dagundervisning i tidsrummet kl. 8.00-15.24

Målgruppe: Voksne, som overvejer at søge ind på en erhvervsuddannelse eller blive kompetencevurderet op mod arbejdsmarkedsuddannelser, AMU. Du har mulighed for at få anerkendelse for din viden, dine færdigheder og de kompetencer, du har tilegnet dig gennem erhvervserfaring, efteruddannelse, fritidsbeskæftigelse, kurser samt uddannelse. Der findes to former for kompetencevurdering:

  • Realkompetencevurdering, RKV, op mod en erhvervsuddannelse - den anvendes af voksne 25+, som ønsker at blive meritafklaret i forhold til en erhvervsuddannelse

  • Individuel kompetencevurdering i AMU; her kan du blive kompetencevurderet i forhold til et AMU-fag og få vurderet, om du allerede har kompetencerne, eller nogle af dem

Efter kompetencevurderingen udarbejder vi en individuel uddannelsesplan til dig, eller udsteder et AMU-bevis/delkompetencebevis, hvis du opfylder kravene til faget eller dele af det.

 


Tilmelding:
 

Ring på 7932 0100 og spørg efter VejledningscentretBrug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden